Skip to content

Wat er gebeurt als je vierdubbelloopse TL-balk op je paskamerputten zet

Leestijd 3 minuten

Home > Blog > HRM-tertainment > Wat er gebeurt als je vierdubbelloopse TL-balk op je paskamerputten zet

62% van de vrouwen koopt kleding zonder te passen. En dan hebben we het niet over online shoppen, maar over shoppen in de winkelstraat.

En dat heeft alles te maken met verkeerd belichte paskamerputten.

Zeg maar lichte cellulitis waar je opeens een vierdubbelloopse TL-buis opzet. Waarna het net lijkt alsof je naar een kraterinslag op de maan kijkt.

90% van de vrouwen heeft zo’n sinaasappelhuidje, maar de meeste kledingwinkels hebben daar gek genoeg maling aan.

Dus vrouwen gaan met hun vriendinnen lekker een middagje shoppen. Alle winkels langs, alle kledingrekken, kopje koffie tussendoor, alle koopjes en hebbedingetjes op een rij. En dan scoren.

Maar die paskamer lijkt wel een sauna. En heeft achterlijk grote lampen en dikmakende lachspiegels aan drie kanten, die het minuscule koekje van gisteren nog weten te vinden.

Sta je daar te zweten in je tanga, bulkt dat minikwabje net ff niet charmant over de elastiekrand van je spiegelbeeld. En ontwikkel je dus, precies, een paskamerputtensyndroom…

“Nee laat maar. Ik neem het gewoon mee, het is immers in de opruiming en dan zie ik thuis wel… Of als ik tegen Sint-Juttemis drie kilo ben afgevallen.”

Maar thuis verdwijnt de kleding vaak in de kast. En komt er nooit meer uit. Want 25% van wat we kopen, wordt nooit gedragen.

Heel veel organisaties kiezen precies zo hun arbodienst.

Ze dralen wekenlang rond in de arbo-winkelstraat. Alles wordt bekeken, de nieuwste kleurtjes, de uitverkoopjes en de hippe designermerken.

Maar daarna moeten ze toch echt even naar de paskamer. Gaat deze arbodienst wel écht passen? Of is die net een maatje te klein of te groot? Is het modelletje heel leuk aan de paspop in de etalage, maar past die totaal niet bij jouw organisatie?

En dan heb je nog arbodiensten die zichzelf in de uitverkoop doen. Koop bij ons. Geen abonnement, geen aansluitkosten, gratis, voor niets…

Maar het enige wat voor niets opgaat is toch echt de zon…

Want een gratis contract met een arbodienst is een fopcontract. Dat kost je uiteindelijk altijd meer dan het meest uitgebreide contract bij een designer arbodienst.

Want bij zo’n gratis aanbieder sta je altijd achteraan in de rij, betaal je de hoofdprijs als er iemand ziek is, of ze hebben contracten met kleine lettertjes, waarin verplichte producten staan die twee keer zo duur zijn als ergens anders.

Als je een contract met een arbodienst afsluit zonder te passen, dan houd je hier gegarandeerd een paskamerputtensyndroom over.

Gelukkig is er onze vernieuwde arbodienst selectiedienst.

Je hoeft alleen een korte vragenlijst in te vullen op onze website. Hierin vertel je al jouw wensen als het gaat om arbodienstverlening. Die vragen zijn gebaseerd op onze zoekervaring voor meer dan 11.000 organisaties.

Daarna vindt jouw persoonlijke arbo-adviseur voor jou het perfecte arbo-jurkje of dat prachtige arbo-maatwerkpak. Je krijgt uitgebreid stylingadvies en kijkt samen welke stijl, model of kleur het beste bij jouw organisatie past.

Je hoeft dus niet meer de hele winkelstraat langs om alle kledingrekken te bekijken waarop arbodienst-outletjes hangen die toch niet bij je passen.

Want wij selecteren uit honderden aanbieders de beste drie arbodiensten voor jouw organisatie en situatie.

En van die drie arbodiensten krijg je een persoonlijk aanbod.

Daarna maak je rustig je keuze, of je maakt kort kennis met deze aanbieders. En als het dan echt lekker zit, pas dan sluit je een contract af met de arbodienst van jouw voorkeur.

Benieuwd hoe het allemaal werkt?

Vind de arbodienst die bij je past

Elke week gratis de beste HR-Tips

Ontvang gratis de beste HR-tips waarmee je je werk 2 x sneller en 5 x slimmer kunt doen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

HRM-tertainment

Twee keer per week krijg je mijn persoonlijke HR-tips. Verhalen vol humor, verwondering en inspiratie over HRM. Waarschuwing: niet geschikt als je niet kunt relativeren, alles gratis wilt of als je heule lange tenen hebt.

HRM-tertainment

Voor een beetje

in je HR

HRM-tertainment
HRM-tertainment

Twee keer per week krijg je mijn persoonlijke HR-tips. Verhalen vol humor, verwondering en inspiratie over HRM. Waarschuwing: niet geschikt als je niet kunt relativeren, alles gratis wilt of als je heule lange tenen hebt.

HRM-tertainment

Voor een beetje

in je HR

Elke week de gratis beste HR-tips?

Elke dag 10.000 HR professionals blij maken. Dat is waar HR Navigator voor staat. We willen jou inspireren en helpen om je werk als HR professional  slimmer en beter te doen.

HRM-tertainment

Voor een beetje

in je HR

HRM-tertainment
HRM-tertainment
HRM-tertainment
HRM-tertainment

60 powertips die elke HR-professional moet kennen

Meld je aan voor de dagelijkse powertip

Powertips

Alles wat je moet weten over het selecteren van een arbodienst

Ontvang de gratis inkoopgids arbodienstverlening

arbodienst inkoopgids