Skip to content

Waarom er altijd minstens één ster aan de hemel staat 🚀

Leestijd 4 minuten

Home > HRM-tertainment > Waarom er altijd minstens één ster aan de hemel staat 🚀

Zaterdag dronken we samen met mijn zoon een glas champagne.

Hij is 18 geworden en mag nu officieel aan de drank, zoals ze dat bij ons in de familie zeggen.

18 worden is zo’n moment dat je altijd bij blijft.

Om ons heen stonden opa’s en oma’s, ooms, tantes, goede vrienden en natuurlijk zijn matties. Samen proostten we op het begin van zijn leven.

Ik heb namelijk de filosofie dat het geen reedt uitmaakt wat je doet vóór je achttiende, maar dat het wél uitmaakt wat je daarna doet, omdat het leven dan pas echt begint.

En ik zag dat mijn zoon het ook begreep. En iedereen in de kamer die hem die avond zag of sprak, zag dat ook.

Zijn ogen glinsterden een klein beetje, er zat een lachje om zijn mond en hij vond alle aandacht geweldig. En de doekoes die bij een verjaardag horen natuurlijk helemaal.

Hoe anders was dat een jaar terug. Toen hij 17 werd en boos was op de hele wereld. En vooral op ons.

Toen hij elke nacht drie uur thuis kwam, verkeerde vrienden had en met het ‘nut’ van Rust, Reinheid en Regelmaat zijn achterste afveegde.

En terwijl ik naar hem keek, zag ik wat voor ’n verandering je in maar een jaar kunt bereiken. Dat – om het een beetje op z’n Kerstmis’ te zeggen – hoe zwart de nacht ook is, er altijd een ster aan de hemel zal zijn die je naar je bestemming leidt.

En dat dit moment, terwijl we samen met hem een glas sprankelende bubbeltjes dronken, misschien wel zíjn moment was. Het moment waar hij later op terug kijkt en denkt:

“Ja, dat was mijn turning point. Het moment waarop alles voor me samenkwam, mijn vlam aan ging en ik uit de tunnel het licht in stapte.”

Het moment waarop je je realiseert dat je jezelf mag zijn en tegelijk verbonden bent met de mensen om je heen.

Het moment waarop autonomie hand in hand gaat met verbinding.

 

Autonomie en verbinding zijn de twee woorden die ook centraal staan in HR Masterminds.

HR Masterminds is een membership, waarin we onze beste HR-geheimen met je delen.

Elke maand ontvang je een nieuwe masterclass met al onze kennis over één HR-onderwerp. Die maand ga je dát ene HR-onderwerp tackelen.

De masterclasses gaan over onderwerpen die jou bezighouden: van duurzame inzetbaarheid tot verzuimbegeleiding, van recruitment tot onboarding.

En over wat nu goede HR KPI’s zijn, of hoe je een HR-project nu écht succesvol maakt. Jij bepaalt, dus af en toe vragen we je welke HR-thema’s we als eerste moeten aanpakken.

Het is geen hoogdravende theoretische training, maar een online masterclass, boordevol praktijkvoorbeelden en eye-openers. Je hoeft ook geen vuistdikke boeken te lezen.

En je krijgt ook geen kruiwagen vol huiswerk waar je weekenden lang doorheen moet worstelen. In slechts een uurtje per maand maak je al flinke hink-stap-sprongen.

En kies je voor het exclusieve VIP-programma, dan maak je in maar een paar uurtjes per maand reuzestappen. In vier kleinschalige bijeenkomsten kom je in contact met andere gelijkgestemde HR-professionals die worstelen met precies dezelfde onderwerpen als jij.

En je krijgt één-op-één coaching. Dan werk je ook aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Je wordt een betere HR-professional en leert hoe je ervoor zorgt dat jouw onderwerpen voortaan standaard op de MT-agenda staan.

 

Vandaag gaan de deuren van de eindejaarsactie open.

 

Tot aanstaande vrijdag 17:00 uur hebben een superaanbod voor je.

  • Als je je nu aanmeldt, krijg je maar liefst 42,5% korting op een basis membership en 50% korting op het VIP membership.
  • Alleen deze week nog is je maandbedrag geen € 99 maar slechts € 57 voor het basis lidmaatschap en geen € 417 maar slechts € 207 voor je VIP-lidmaatschap*.
  • En voor jou blijft hij ook altijd zo laag. Wat er ook gebeurt. Dus hoe vaak we de prijs in de toekomst ook verhogen – jij betaalt NOOIT meer dan € 57 euro of € 207 per maand zolang je member blijft.
  • En we hebben nog iets extra’s voor je. Want alleen als je deze week lid wordt, krijg je ook toegang tot Bonus Masterclasses ter waarde van € 250.
  • * Er zijn nog maar 4 plaatsen beschikbaar in het VIP jaarprogramma. Dit start in januari. De eerste bijeenkomst is 4 februari.

Volgende week gaan de prijzen opnieuw flink omhoog, dus grijp je kans. Vrijdag om 17:00 uur sluiten de deuren en is je kans voorbij.

 

Bekijk hier de eindejaarsactie

Elke week gratis de beste HR-Tips

Ontvang gratis de beste HR-tips waarmee je je werk 2 x sneller en 5 x slimmer kunt doen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Elke week de gratis beste HR-tips?

Elke dag 11.000 HR professionals blij maken. Dat is waar HR Navigator voor staat. We willen jou inspireren en helpen om je werk als HR professional  slimmer en beter te doen.

HRM-tertainment

Twee keer per week krijg je mijn persoonlijke HR-tips. Verhalen vol humor, verwondering en inspiratie over HRM. Waarschuwing: niet geschikt als je niet kunt relativeren, alles gratis wilt of als je heule lange tenen hebt.

HRM-tertainment

Voor een beetje

in je HR

HRM-tertainment
HRM-tertainment

Twee keer per week krijg je mijn persoonlijke HR-tips. Verhalen vol humor, verwondering en inspiratie over HRM. Waarschuwing: niet geschikt als je niet kunt relativeren, alles gratis wilt of als je heule lange tenen hebt.

HRM-tertainment

Voor een beetje

in je HR

HRM-tertainment

Voor een beetje

in je HR

HRM-tertainment
HRM-tertainment
HRM-tertainment
HRM-tertainment

60 powertips die elke HR-professional moet kennen

Meld je aan voor de dagelijkse powertip

Powertips

Alles wat je moet weten over het selecteren van een arbodienst

Ontvang de gratis inkoopgids arbodienstverlening

arbodienst inkoopgids