Spring naar content

(Hoe word ik) HR-adviseur met ballen

Gratis online training

In deze gratis online mini-training ontdek je:

  • Wat de eigenschappen zijn van een goede HR-adviseur en hoe je erachter komt wat voor adviseur jij bent.

  • Hoe je de oogjes van je manager elke keer weer kunt laten glimmen zodra je met een voorstel komt, zonder dat je foute beïnvloedingstechnieken hoeft te gebruiken.

  • Waarom je moet stoppen met vaag HR-jargon en hoe je met een paar supersimpele aanpassingen alleen nog maar duidelijke taal spreekt, die iedereen binnen je organisatie binnen twee zinnen begrijpt.

  • Hoe je jouw directie inpakt met slimme verleidingstechnieken, waardoor zelfs de meest lastige HR-thema’s als warme broodjes over de toonbank gaan.

  • Hoe je ervoor zorgt dat HRM voortaan standaard op de MT-agenda staat en je bovendien steeds als eerste gevraagd wordt mee te denken over strategische HR-vraagstukken.

HR Navigator - BG Magazine

Presentatie door

Pauliene Miedema en Bob Zeegers

Duur

ca. 1,5 uur

Je kunt de training volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.

Trea Murmans

"Wat een mooie spiegel kreeg ik voorgehouden."
"Wat een mooi spiegel kreeg ik vandaag voorgehouden. Zichtbaar zijn in de organisatie en serieus genomen en gehoord worden heeft te maken heeft met mijn houding en het gedrag dat ik laat zien en de tone of voice. Ik was op zoek naar tools, maar kwam er erachter dat ik zelf de tool ben en ik het dus ook helemaal zelf in handen heb."

Trea Murmans

Richting
Hanneke Bosma

"Ik ben erg geraakt door deze training."
"Ben na een aantal jaren nu gelukkig weer werkzaam in HR en heb daarvoor inspiratie en juiste mindset nodig. Ik ben erg geraakt door deze training."

Hanneke Bosma

Stichting EPB
Marion Engelschman

"HR staat nu steviger op de kaart."
"Ik wil me verder ontwikkelen als HR-adviseur, niet te veel in het operationele deel maar ook ruimte hebben/maken voor meer strategie en langere termijn visie. Door de training kan ik HR steviger uitdragen en op de kaart zetten."

Marion Engelschman

Blue Willy Wig
Nursah Olgun

"Kleine stapjes brengen echte verandering."
"Als HR adviseur wil ik mezelf sterker kunnen profileren. Dat is dankzij de training HR adviseur met Ballen gelukt. Ik heb geleerd dat ook kleine stapjes echt verandering kunnen brengen in mijn rol als adviseur."

Nursah Olgun

BAAK BV
Karlijn Verhagen

"Ik weet nu wat mijn meerwaarde is."
"Ik vond de behandeling van theorie in combinatie met de praktijk heel erg interessant. En ik weet nu ook waarom ik als HR adviseur werk... wat mijn mijn meerwaarde is als HR adviseur en vooral waarom ik het zo leuk vind.."

Karlijn Verhagen

Slim Opgewekt
Susan van Benten

"Als adviseur moet ik vragen blijven stellen."
"In mijn werk wil ik de juiste dingen doen, juist omdat ik veel werk heb en dat vaak samen  met andere collega's doe. Opsteker van deze training? Ik heb geleerd ik mijzelf en het team positioneer. Maar ook dat ik als adviseur vragen moet blijven stellen en niet met het kant en klare advies komen."

Susan van Benten

Langeland Ziekenhuis
Default user

"Geeft inzicht in je eigen rol en die van anderen."
"Ik wil jullie, Bob en Pauline, allereerst heel hartelijk danken voor deze training. Ik heb na mijn werk de training teruggekeken en ik vond hem uiterst boeiend. Ik ben KAM-coördinator en wil mijn competenties waaronder adviesvaardigheden uitbreiden naar HRM. De training reikt naar mijn mening heldere instrumenten aan voor inzicht in je eigen rol en inzicht in de rol van anderen en hoe je m.b.v. de getoonde instrumenten anderen vanuit je eigen rol effectief kunt beïnvloeden."

Arjan Huisman

KAM-coördinator

(Hoe word ik) HR-adviseur met ballen

Gratis online training

Elke week de gratis beste HR-tips?

Elke dag 11.000 HR professionals blij maken. Dat is waar HR Navigator voor staat. We willen jou inspireren en helpen om je werk als HR professional  slimmer en beter te doen.

60 powertips die elke HR-professional moet kennen

Meld je aan voor de dagelijkse powertip

Powertips

Alles wat je moet weten over het selecteren van een arbodienst

Ontvang de gratis inkoopgids arbodienstverlening

arbodienst inkoopgids