Spring naar content

De ultieme ik-ga-op-vakantie-en-neem-mee-bundel

Het is de hoogste tijd voor vakantie en daarbij hopelijk wat me-time. Daarom hebben we deze maand een speciale bundel samengesteld met drie masterclasses die jou helpen het beste uit jezelf te halen. Normaal kosten deze masterclasses € 99,- per stuk maar alleen deze maand kun je de hele set aanschaffen voor € 99,-! Je ontvangt alle masterclasses als PDF én video en zijn dus ook op je vakantie-adres te bekijken en beluisteren :).

Wacht niet te lang, deze aanbieding geldt tot en met woensdag 31 augustus.

ik-ga-op-vakantie-en-neem-mee-bundel

Masterclass

Werkgeluk, iets anders dan werkgelul

Veel mensen krijgen jeuk van de term werkgeluk. Gelul zeggen ze dan. Maar gelukkige werknemers zorgen voor tientallen procenten meer omzet, winst, verzuimen minder en lopen niet zo snel weg.

 • Hoe een soft HR-thema als werkgeluk zorgt voor tientallen procenten meer omzet en winst. Veel meer dan welke flitsende strategie dan ook.

 • Hoe het komt dat veel mensen jeuk krijgen van werkgeluk en waarom je er toch mee aan de slag moet.

 • Hoe je met zelfs een beperkt budget hele grote resultaten kunt boeken.

 • Waarom wilde bedrijfsfeesten, pingpongtafels en vergaderen in de ballenbak helemaal niets te maken hebben met werkgeluk, en ook wat je dan wel kunt doen.

Masterclass Werkgeluk

Masterclass

Personal Branding

Een boodschap die klopt

 • Wat de impact is van jouw kleding, stem en houding in een gesprek of presentatie en hoe je deze kunt inzetten, zonder dat het een trucje is of men je ziet als charlatan.

 • Wat je kunt leren van uitgesproken karakters in films of series, zodat je medewerkers kunt adviseren hoe ze beter kunnen presteren in hun functie of hoe ze zich kunnen voorbereiden op hun promotie.

 • Waarom de meeste professionals pas beginnen met Personal Branding als het te laat is en welke simpele stappen jij vandaag nog kunt zetten, zodat jou dit niet overkomt.

 • Hoe je afstemt op je gesprekspartner, zodat je jouw belangrijke boodschap onbewust versterkt en alles aan jouw verhaal ineens klopt.

Personal-branding-en-de-8-valkuilen

Masterclass

Omgaan met werkdruk

Niet harder, maar zachter

 • Waarom de meeste zelfbenoemde stress goeroes je kunstjes leren die je alleen maar harder laten werken waardoor de kans op burn-out alleen maar toeneemt.

 • Waarom je werk nooit meer af is en je dus per direct moet stoppen met het managen van je to-do lijst, zodat je weer balans vindt tussen werk en privé.

 • Hoe je in 5 dagen korte metten maakt met teveel werkdruk en stress

 • Hoe je ervoor zorgt dat je voortaan met echte focus je werk doet, zodat je dat beleidsstuk in een ruk opschrijft.

 • Hoe je door regelmatig je tijd te verlummelen, veel sneller en met extra focus je werk af krijgt.

Masterclass Omgaan met werkdruk

Wacht niet te lang, deze aanbieding geldt tot en met woensdag 31 augustus.

Suzan van der Male

Suzan van der Male

HR Advisor bij Marlies Dekkers

“Fijn om te merken dat je niet de enige bent bij wie het soms stroef gaat”

“Toen ik bij mijn werkgever begon, wist ik dat de enige was voor HR. Dat kan best eenzaam voelen, dus toen ben ik gaan zoeken: waar kon ik zo efficiënt mogelijk informatie vandaan halen over actuele HR-thema’s? Ik wilde niet alleen denken aan de dagelijkse issues à la ‘mijn salaris is niet goed verwerkt’, maar ook echt sparren en verdiepen in de strategische HR thema’s.

Elke maand komt er een nieuwe module online over een HR-thema. Die bestaat uit een PowerPoint met gesproken informatie erbij. Dat is heel fijn werken. Ik bekijk ze wanneer ik wil, in de trein of ‘s avonds op de bank. Je krijgt ook een boekje thuis gestuurd met alle informatie wat er besproken wordt in de PowerPoint. Je kunt dus op elk moment alles terugkijken en -lezen.

De onderwerpen die aan de orde komen zijn herkenbaar. Tijdens de sessies met HR-collega’s van andere bedrijven is het fijn om te merken dat je niet de enige bent bij wie het soms stroef gaat. Even in veilige kring met vakgenoten kunnen sparren, heerlijk.

Wat ik geleerd heb tot nu toe? Dat een duidelijk plan met doelstellingen belangrijk is, niet alleen maar wat losse acties opstarten. Dankzij de feedback die ik kreeg in de VIP bijeenkomsten besefte ik dat ik me daar zelf ook schuldig aan maakte, bijvoorbeeld bij duurzame inzetbaarheid. Dat pak ik nu dus anders aan.

Een andere eyeopener was de kritische, heldere blik van andere HR’s. “Waarom blijf je maar proberen iets te verbeteren als er geen draagvlak voor is?” vroegen ze toen ik hen een werkprobleem voorlegde.

“Als iedereen het verder prima vindt, wiens probleem is het dan nog?” Ze hebben gelijk, dacht ik op de weg terug naar huis. Zonder draagvlak ziet niemand de waarde van het advies in en is het zonde van mijn tijd. Toen kon ik het ook snel loslaten – een hele opluchting.”

Natalie Kop

Natalie Kop

Operations manager bij Cleeng

“Een inspirerend netwerk van HR-collega’s die ik zelf niet heb”

“Het bedrijf waar ik voor werk is een technische scale-up. Een jonge organisatie, waar veel bedrijfsprocessen nog in opbouw zijn. Ik ben bijvoorbeeld de enige die voor de Nederlandse vestiging de HR doet. Dat betekent dus geen team om mee te sparren en veel zelf uitzoeken.

Daarom zijn de (online) VIP-bijeenkomsten van BG magazine voor mij een mooie bron van extra vakinformatie. Ze bieden een inspirerend netwerkje van andere HR-collega’s die ik zelf niet heb, van wie ik kan leren en met wie ik ervaringen kan delen.

Het is interessant om te horen hoe andere collega’s in grote bedrijven zaken aanpakken. Andersom vinden ze mijn ‘rare’ start-upverhalen leuk en verfrissend – ik heb relatief veel vrijheid in mijn werk terwijl het bij hen al meer is vastgelegd in structuren.

Toen ik aan de slag ging bij dit bedrijf leek het tevreden houden van medewerkers vooral een taak van HR. Sinds corona uitbrak en we allemaal op afstand gingen werken, heeft het management gelukkig meer aandacht gekregen voor het welzijn van de medewerkers.

Mede dankzij mijn BG magazine VIP abonnement heb ik nu goede gesprekken met hen over dit thema. Op afstand zie je gewoon minder goed hoe het met medewerkers gaat, terwijl zij wel de belangrijkste factor zijn om je bedrijf draaiende te houden. Ik ben blij dat het management dit steeds meer ziet en verantwoordelijkheid hierin neemt.”

Linda Slot-Kerken

Linda Slot-Kerken

P&O adviseur bij Treant Groep

“In mijn rol als HR adviseur is het iedere keer weer een uitdaging om fris en fruitig te blijven als HR. Je kunt niet achterover leunen; je moet steeds je best doen om het management te inspireren en daar heb je zelf ook inspiratie voor nodig. BG magazine Plus gaf mij die inspiratie.”

"Elke maand werk je aan één thema. Met bijna 30 jaar ervaring zijn dit voor mij op zich natuurlijk allemaal bekende HR-thema’s, maar het zorgt er bij mij voor dat ik scherp blijf, ook doordat ik hoorde hoe andere HR-professionals met deze thema’s omgingen. Ik vond die herhaling juist heel prettig.

Net voor ik begon, diende Covid-19 zich aan. Toen twijfelde ik echt wel even. Zou het programma online wel werken? Maar mijn twijfels bleken onterecht: online werkte het ook goed.

Je spreekt allerlei mensen uit verschillende sectoren die allemaal anders omgaan met de HR-praktijk. Hoe pakken ze bepaalde zaken op en hoe kijken ze tegen bepaalde situaties aan. Je blik wordt verruimd. Want je leert samen dingen en je bespreekt ze dan samen.

Ik heb ook een jonge, meer onervaren collega meegenomen in het programma. Voor haar was het allemaal nieuw en enorm leerzaam. Jonge mensen die net een hr-opleiding hebben gedaan, zullen optimaal profiteren van de informatie die het programma biedt. En dan niet alleen de kennis, maar ook de ervaringen van de andere deelnemers: hoe zet je de opgedane kennis in voor je eigen HR-praktijk.

Wat me het meest bijgebleven is? De coaching van Pauline over de cirkel van betrokkenheid en de cirkel van invloed. Zij heeft mij advies gegeven waar ik echt iets aan had. Ik moest er wel even op kauwen, maar ben mij er nu bewust van wanneer mijn betrokkenheid omslaat in drammerigheid. Het heeft mij rust gegeven en ik kan nu de dingen waar ik geen invloed op heb veel beter loslaten.

Ook de inzichten over KPI’s heb ik direct in de praktijk kunnen brengen. Ik kan nu kritischer kijken naar wat bepaalde getallen inhouden: wat zeggen die getallen nou eigenlijk echt en hoe kun je ze effectief inzetten?

Ik zou het BG magazine Plus of VIP programma zeker aanraden aan andere HR-professionals, ook aan mijn eigen collega’s. Dit programma moet je zien als een toegang tot een soort netwerk. Je deelt inzichten met elkaar en andere mensen denken mee met jouw casuïstiek. De kwaliteit van je werk gaat hierdoor echt omhoog.

Het enige wat ik jammer vind, is dat niet meer mensen jou kennen. Vaak lees ik een stukje van je en dan deel ik dat gewoon met mijn collega’s. Zo van: ‘Moet je nou eens lezen.' ”

Wacht niet te lang, deze aanbieding geldt tot en met woensdag 31 augustus.

Elke dag de beste tips via social media

We delen elke dag gratis onze laatste tips, beste eye-openers en leukste video's

Onze succesgarantie

HR Navigator is al 10 jaar de grootste en enige 100% onafhankelijke HR-vergelijkingssite.

We helpen iedereen. Altijd!

100% onafhankelijk

Persoonlijk advies van dé HR-experts van Nederland

10 x sneller dan zelf doen

Zorgvuldig geselecteerde aanbieders

Al ruim 10 jaar de grootste HR-vergelijkingssite

15.000+ organisaties gingen jou voor

Merve&Mirco

Direct advies:
085 - 049 1540

ma - vrij: 9.00 tot 17.00 uur

Elke week de gratis beste HR-tips?

Elke dag 11.000 HR professionals blij maken. Dat is waar HR Navigator voor staat. We willen jou inspireren en helpen om je werk als HR professional  slimmer en beter te doen.

60 powertips die elke HR-professional moet kennen

Meld je aan voor de dagelijkse powertip

Powertips

Alles wat je moet weten over het selecteren van een arbodienst

Ontvang de gratis inkoopgids arbodienstverlening

arbodienst inkoopgids